Jenny & Vlad

Jenny och Vlad bor i Linköping men bestämde sig för att ha bröllopet på Vlads hemmaplan i Lettland.
Min föreställning om Lettland ändrades så snart vi kommit till Jürmala, den gråa betong-känslan jag hade förställt mig var totalt fel. Jürmala är fantastiskt fint med mycket natur och är känt för sina fina stränder. Dagen innan passade vi såklart på att bada i dom härliga vågorna i havet. Jag som normalt är lite skraj för vågor var lycklig som ett barn!

Bröllopsdagen började väldigt stillsamt, Jenny & Vlad hade planerat smart genom att ha allting på hotellet, otroligt bekvämt eftersom många av gästerna dessutom var långväga från Sverige.
Det är en väldigt bra lösning för er som har många resande gäster till bröllopet, att slippa transporter mellan vigselplats, fest och boende för att undvika stress och extra logistik. Då får ni mer tid att umgås med era gäster! 
I Lettland är det väldigt vanligt att man åker runt i flera timmar (halva dagen) till kända platser och fotograferas vid dem. Vi valde istället ut några av deras favoritplatser där vi fotograferade porträtten. 
Den tvåspråkiga vigseln ägde rum på baksidan av hotellet intill en vacker blomsterklädd brudbåge och förgylldes av Jennys lillasyster Emmas starka, fantastiska sång!
Till skillnad från många svenska middagar så körde Dj'n igång direkt vi satt oss vilket skapade en peppad partykänsla från start.
Jenny och Vlad hade anlitat en professionell toastmaster som ordnade alla möjliga roliga uppdrag till brudparet och gästerna, "som en underhållande japansk tv-show" beskrev Lars det som. Detta var en ordentlig icebreaker som var nödvändig då många av gästerna inte kunde prata samma språk. Genom dans och lek kan alla kommunicera!
Jenny och Vlad träffades genom salsan och de bjöd givetvis på en spektakulär dansuppvisning som fick alla att tappa hakan!
Pricken över i'et var givetvis ballonguppsläppet på natten som alltid bidrar med en slags andlig tystnad.

Snacka om äktenskapstycke på dessa tu! :-D