Vinterlandskap och en eld som är tänd

För snart ett år sedan skrev jag och min livskombrado på kontraktet för ett litet hus, mitt ute i skogen på Södertäljes landsbygd. Ungefär då, bestämde jag för mig själv att jag skulle börja blogga. Att blogga är något jag har velat göra så länge, men inte riktigt vågat. Det blir som att blotta sig själv, vilket just nu känns både spännande och fantastiskt. 
Jag tänkte att jag kommer utvecklas i massor och ha ett mer intressant privatliv att kunna dela med mig av. Och visst har det hänt mycket i mig, sedan flytten till vårt fantastiska hus i Lilla Nora, men det är alltid svårare att själv se sin utveckling.

Vad kan vara bättre att börja året med, ett första blogginlägg där jag visar upp delar från en vanlig dag i vinterlandskap?
Den lilla svartvita grisen är vår, den andra, mörkbruna skönheten är bara lånad! Jag älskar att gå runt i skogen och fynda rostigt skrot eller naturmaterial att pyssla eller dekorera med. Den bohemiska drömfångar-julekransen var ett spontant kvällspyssel som nu hållit sig fin i flera veckor.