Ultrarapidvigsel i Stadshuset

Det spelar ingen roll om vigseln mellan två människor sker i världens pampigaste slott, hemma i trädgården eller som helgens bröllop, tre minuters vigsel alá Stadshuset, känslorna och beslutet är det samma. Lika stort. Lika viktigt.
- "I veckan var det som att vi kom på vad det verkligen innebär att vi ska gifta oss, då kändes det lite pirrigt.." sa Johan och Sophie i lördags när jag mötte upp dem inför deras vigsel. I lördags var det en sån där perfekt vårdag som man får lust att äta glass i solen! Bättre dag att gifta sig på kan man inte önska sig.
Sophies familj hade problem med taxi för att komma till vigseln och det märktes att nerverna började komma när de en kvart innan vigseln fortfarande inte var på plats. Men de hann i tid som tur! =)
Efter vigseln tog vi en snabb uppställd gruppbild och därefter skulle vi fota porträtt på Sophie & Johan. "Om en kvart kommer taxin som kör oss till restaurangen, därefter åker vi till Visby på lite bröllopsweekend".
"Det räcker om vi får typ två bra bilder, hade Johan sagt när vi möttes upp, och jag svarade *"Det kan du glömma, det blir mååånga fler bilder än så!" Och trots att vi bara hade ca 10 min på oss att fota porträtten så är det verkligen ingen omöjlighet till att få fina bilder. Jag visste att Johan & Sophie inte ville ha uppställda, poserade bilder och med det i minnet så gav jag dem total frihet att bara få vara med varandra, på sitt sätt. Kramas, pussas, titta på varandra. Förutsättningarna var väldigt avslappnade, trots tidspressen.