a romantic and wierd dinner

Förra julen fick jag, Lars och hans syster Lotta och man ett presentkort på "Romantic Dinner" i kollektivet Prästgården av hans syster Lia. 
Ungefär ett år efter, kom inbjudan till denna mystiske romantiska middag.

När vi kom in i huset stod utställda baljor med väldoftande fotbad med rosblad att gå igenom för att komma in i matsalen. Kan säga att redan där, hade förväntningarna överträffats. Vi välkomnas in till ett glas hemmagjord kombucha utav en svartklädd person med glittermask och keps.
När vi kommer in i matsalen sitter ett perfekt utplacerat par klädd i lite gammaldags stil vid ett bord i ena hörnet. Vårt bord var stort och dekorerat med handmålade servetter och efter att vi satt oss ner kommer den första positiva chocken!
Bakom ryggen på Lars lyser ett starkt vitt sken från köket, dörren slår upp och ut kommer "servitrisen" med en tre meter lång planka fylld med hjärtformat bröd.
Förrätten är "rosa mat" i form av rödlkök, hjärtformat bröd&smör och en äpple&rödbetsröra. 

Skådespelet är igång och vi är med! Varje karaktär (som spelas av Lia och hennes vän Jana) presenteras med dunder och brak, självklart med ljussatta entréer.

Under middagen bjuds vi på dragspelsmusik, poesiuppläsning, relationsrådgivning, Lady&Lufsen-scen och en helt galen "turist-papparazzi" som rullar runt på golvet och fotar. Inte nog med det så bevittnade vi en extremt vild dessertuppläggning, jag var uppslukad av den med skräckblandad förtjusning och glömde helt bort att ta bilder på det...
Mitt under middagen byts för övrigt min Lars ut mot en karaktär och vi spelar med. 

Jag är inte så mycket för varken julklappar eller presenter men en upplevelse som det här var något av det bästa jag fått vara med om! Det kändes som att vara vaken i en otroligt underbart rolig och häftig dröm. Lia och Jana är grymma underhållare med en never ending fantasi och ett konstnärsskap som träffar oanade höjder! Jag önskar att alla skulle få vara med om något liknande!
Vår förhoppning är att få kunna boka något liknande med dem till Larssons Lada framöver.