Ladugårdsbröllop M & C

Redan vid första mötet med Malin och Chris i min studio så var jag tokkär i dom två och deras bröllop. Helt svettig av glädje och engagemang när dom lämnade studion, sådär som när man varit på en bra första dejt eller nåt. Deras stil stämde så bra in på min smak och deras personligheter är bara så lovable!

Malin och Chris gifte sig troligtvis på en av de varmaste julidagarna förra året. Inte ett klädesplagg var torrt denna heta sommardag, under vigseln stekte solen på och svetten rann i allas pannor och kläderna klibbade. Själv älskar jag värme, även den där extrema.
På landsbygden i Strängnäs hade Malin och Chris nyligen köpt huset intill Malins föräldrahem, en verklig lantisidyll! Jag fick uppleva ett starkt moment med Malins mamma när vi stod och kikade ner för grusvägen som var mellan deras hus och någon av oss säger "Tänk när små fötter kommer springa mellan de här husen...".
Precis innan vi ska åka iväg för porträttbilderna undrar Malins mamma om hon vill att vi tar fram hästarna för några bilder på gården? Gissa mitt svar!

Ladan de hade bröllopet i var sådär snyggt rå och Malin & Chris hade omsorgsfullt dekorerat den med handmålade skyltar, gamla bröllopsfoton från deras släkt, resväskor, gamla böcker, udda stolar, tavlor och givetvis ängsblommor.
Detta är ett litet axplock från deras bilder =)