Cecilia & Mats vintersaga

Cecilia och Mats är två väldigt varma och kärleksfulla människor som gifte sig en kall men snögnistrande februaridag för snart ett år sedan. 
Cecilia & Mats bor precis i husen intill min studio i Årsta men hade hittat mig på andra sätt, extra glad blir jag förstås att från mina studiofönster kunna kika upp mot deras höghus. 
Några veckor innan deras bröllop hade Cecilia varit modig och fotats i underkläder ute i snön så jag visste att iallafall hon var duktig på att härda ut, för konstens skull. Detta var en present till Mats, så han visste förstås inget då, men hade han bara kikat ut genom fönstret hade han kunnat skymta sin blivande fru iklädd underkläder, ute i snön, haha!
När vi fotade porträtten var båda två riktigt tappra och trots att det blåste isvindar så håret flög och det isade i deras händer, näsor och med skallrande knän så sa dom "Lite till" och jag tackade och tog emot för varje minut dom gav mig ute i den vackra snön tillsammans med deras värme. 
Känns så himla fint att plocka upp bröllop från förra vintern och nu blogga dem =)