Bohemiskt och lantligt vintage-drömbröllop i Öllösa gamla byskola

Clara och Olas sagolika bröllop är ett bohemiskt och lantlig vintage -drömbröllop! Utan att det kännas krystat har de tänkt på varje liten detalj samtidigt som den avslappnade och explosivt kärleksfulla stämningen genomsyrade allt.
Clara & Ola hittade till mig via en kollega som redan var bokad, i efterhand fick jag dessutom veta att de kammat igenom en större del av alla duktiga bröllopsfotografer som Stockholm har att erbjuda och det gör mig extra varm att de lyckades hitta till mig. Det här bröllopet är nämligen mitt i prick vad jag faller handlöst för!
Det är inte svårt att bli förälskade i sina bröllopspar, just för att man får den koncentrerade dosen av allt det vackra, allt det unika i just det parets historia.
Alla möten är verkligen unika och Clara och Ola är inget undantag. 
Redan efter första mötet var jag i extas inför att få uppleva deras dag med dessa tu underbara människor som de själva beskrev som romantiskt, lantligt bröllop med kletzmer-band och dans på borden i en gammal och smått förfallen byskola där Claras konstnärspappa bor. HIMMELRIKET för mig! Magin slutar inte där.
Samma vecka som bröllopet var de förbi studion för att vi skulle pricka av de sista detaljerna och när de är påväg att gå, upptäcker vi att de tagit med sig en vacker, vit fjäril som cirkulerar fritt i studion. Jag tror att vi får gåshud alla tre när jag berättar om den andliga tolkningen som besöket av fjäril står för, och dom fortsätter att berätta om de två örnarna som följt dem under en tid och dykt upp vid speciella tillfällen. Det visar sig senare att vi under bröllopsdagen skulle få besök av en örn mitt under porträttfotograferingen. Hade behövt en rejäl zoom för att få någon vettig bild på den då den cirkulerade en bra bit ovanför oss. Örnen finns på avstånd med på några av bilderna vilket mer symboliskt känns vackert. 
Clara och Olas bohemiska bröllop (med detaljer att förälskas i) hölls i Öllösa gamla byskola, utanför Malmköping med vigsel i Dunker kyrka.
Om någon undrar om det är värt att smita ifrån sin bröllopsmiddag en 15-20 minuter på kvällen för oemotståndliga bilder in the famous golden hour så tänker jag visa dem dessa bilder <3

Man brukar säga att less is more, att en bild kan förta en annan, men oj vad jag försökt att gallra å gallra till detta blogginlägg, dessa tu människor är bara för fina, platserna för oemotståndliga och känslan för härlig att vilja lämna så det är maxat med bilder!