Att viga sig i snöstorm

Februaribröllop, där man in i det sista hoppas att de där vita snöflingorna ska vräka ner från himlen dagarna innan för att sedan ligga som ett färskt, vitt gnistrande snötäcke, gärna med solsken som grädde på moset. Men alltid en chansning. Veronica & Micke hade turen att få ett vinterbröllop, ett maxat sådant! Där det minuterna innan vigseln sprids en liten lätt oro bland gästerna "Ska dom verkligen gifta sig i snöstormen...?!" Det rekas lite snabbt backup-plats inomhus för vigsel men Veronica är bestämd. Det blir ute! Men snabbt, vi speedar på allt snabbt som attan!  Eftersom jag själv inte stod där i tunn klänning med bara ben utan med vinterjacka och massvis med koftor under så var mitt enda lilla bekymmer att försöka undvika att få snöflingor på linsen och att försöka sätta fokus när det yr omkring en. Snabbt gick det, men väldigt häftigt. Jag tror att alla som stod där ute och frös är nöjda när de glatt kan titta tillbaka på dom här bilderna över galna Veronica och Micke som propsade på att ha sin vigsel där ute i stormen.
Att dom fick ett riktigt vinterbröllop är det inga tvivel om! 

Platsen är Såstaholm och jag kan verkligen rekommendera det, så himla trevligt och snyggt ställe!

Ps! Behöver jag påpeka att Mickes extremt lika bror är hans tvilling? Lagom pinsamt förvirrande när jag inför de sista timmarna drar tag i hans tvillingbror och ber honom komma ut för några kvällskyss-bilder med Veronica, haha! "Det är nog min bror du letar efter...."